Кухар-професіонал вирішив поділитися кількома порадами з приготування, які краще записати, не втрачати і стати "королем" або "королевою" на кухні.

Деякий кулінарні прийоми дійсно можуть поліпшити частину досить звичайних страв. Наприклад, грінки можна робити вручну на сковороді, але не нарізаючи їх на рівні шматочки ножем, а відриваючи невеликі шматочки руками. А ось селера краще очищати перед тим, як додавати в холодні салати. Зовнішній шар селери може зробити його трохи в'язким. Тому обов'язково проведіть овощечисткой по довжині кожного стебла селери, щоб видалити тонкий і волокнистий зовнішній шар.

Корисні кулінарні лайфхаки, щоб страви стали ще смачніше: яблуко в бутерброді і

Корисні кулінарні лайфхаки, щоб страви стали ще смачніше: яблуко в бутерброді і

Смажене курча стане неймовірно смачним, якщо разом з ним готувати на сковороді нарізані моркву, цибулю, картоплю та інші овочі. М'ясо виділяє чудовий сік, який вбирається інгредієнтами і вони стають дуже ароматними.

При готуванні яєць на сковороді краще обробляти їх досить повільно. Ну потрібно заважати яєчню, щоб отримати ніжну консистенцію. Лише кілька разів тягніть зовнішні краї до центру під час приготування. І найголовніше - потрібно дістати омлет зі сковороди ще до того, як він буде повністю готовим на вигляд. Таким він повинен стати на тарілці.

Тоненький скибочку яблука або груші поліпшить бутерброд, якщо покласти його між хлібом і сиром. Фрукти виділять натуральні пектини, які додадуть смаженому сендвічу легку солодкість.

Корисні кулінарні лайфхаки, щоб страви стали ще смачніше: яблуко в бутерброді і

Вдома завжди можна приготувати майонез, якщо у вас є кухонний комбайн. Потрібно лише додати яєчний жовток і високоякісне масло, щоб поєднати їх і отримати смачну заправку для наступного бутерброда або салату. У солодкі десерти в процесі приготування краще додати злегка солі, яка підсилює смакові якості і додає приємну текстурну складову.

Джерело