Цього разу на своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" показав, як самостійно приготувати хінкалі.

"Люля-кебаб, хачапурі, чкмерулі та чахохбілі — грузинська кухня дивує, закохує та полонить своїми стравами. Окреме місце в сердечку посідають хінкалі, а тому сьогодні ділюсь рецептом цього «бестселеру»))", — "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.

Для приготування хінкалі нам знадобляться такі інгредієнти:

Дуже просто та смачно: Хіменес-Браво з

• Борошно — 300 г
• Вода — 150 мл
• Сіль — 2 г
• Фарш — 300 г
• Цибуля — 1/2 шт.
• Сіль та перець — на смак
• Хмелі-сунелі — 2 ч.л
• Часник сушений — 1 ч.л
• Зелень — 20 г

Дуже просто та смачно: Хіменес-Браво з

Змішуємо борошно, воду та сіль (зірка "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує міксер для тіста). Замішуємо руками туге тісто та формуємо з нього ковбаску. Загортаємо тісто в плівку та кладемо в холодильник на 30 хвилин мінімум.

Щоб приготувати начинку, до фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю, хмелі-сунелі, сіль, перець, подрібнені часник і зелень.

Дуже просто та смачно: Хіменес-Браво з

Тісто Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" ділить на 8 частин. Розкочуємо з тіста млинці, в кожен викладаємо по 1 ст.л. начинки та завертаємо хінкалі, зрізаючи вершечок.

Варити хінкалі треба 5-7 хвилин.

Українці в коментарях оцінили рецепт від зірки "Мастер Шеф": "Давно збиралася приготувати хінкалі, та якось не було натхнення. А от тепер точно приготую!

Джерело